Maar wil zij ook komen?

Tim van Temptation Island wil ex Deborah op zijn huwelijk

Tim zwijmelt na zijn vreemdgangerspraktijken al weken weg over een toekomst met verleidster Cherish. Zijn ex-liefje Deborah heeft een gebroken hart, maar toch kan Tim zich geen huwelijk voorstellen zonder haar.

Voor Temptation Island op z’n eind loopt, wil Tim een ring om Cherish’ vinger schuiven. Hij heeft daarbij een bijzonder gevoel voor romantiek. “Ik zou niet weten waarom de mogelijkheid er niet zou zijn dat Deborah niet zou komen," zegt Tim in de nieuwe aflevering van het programma op Videoland. Dat hij in eerste instantie met Deborah naar het eiland kwam en dat die relatie stukliep door zijn cheat met Cherish, maakt hem daarbij niet uit.

Afsluiten

Tim hoopt juist dat hij Deborah kan uitleggen dat hij zijn hart verloren heeft aan Cherish, zodat ze het op een eerlijke en normale manier kunnen afsluiten. Deborah was zo ontroostbaar toen ze zag hoe Tim vreemdging, dat ze waarschijnlijk na het programma niet snel meer op vakantie naar Thailand zal gaan. De vraag is dus nog maar of zij zelf ook aanwezig wil zijn op het Temptation-huwelijk. Mocht Tim aan één vrouw op zijn grote dag niet genoeg hebben, dan is in elk geval verleidster Zwanetta van de partij.

Lees ook: O, en nog 13.000 ander mensen staan op de gastenlijst.

Meer over:

Reageren