‘Waarom?’

Tiny House Battle roept grote vragen op bij kijkers

15 november 2021 22:30 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4

Tiny house battle blijkt veel vragen op te roepen. Twitterende kijkers hebben een stevige mening over het nieuwe woonprogramma van John Williams.  

Op papier is het concept van Tiny house battle al best bijzonder: deelnemende stellen leggen 25.000 euro in om twee teams binnen een week zo voordelig mogelijk een klein huisje te laten bouwen. Eén van de woninkjes mogen ze houden, het ander wordt verkocht.

Twittervragen

Na twee afleveringen regent het voornamelijk op Twitter verbaasde reacties en vragen. De meest voor de hand liggende: waarom zou je hier aan meedoen als je al een huis hebt? Waarom zien we zo weinig van het bouwproces? En, trending in aflevering twee: gaat een gezin met twee jonge kinderen echt in een tiny house wonen? Een bloemlezing uit de commentaren…

Tevreden

Ondanks de kritieken van kijkers zijn de deelnemers tot nu toe reuze tevreden over het eindresultaat. John Williams gaat enkele weken na het keuzemoment kijken bij de kandidaten die tot nu toe lovend zijn over hun nieuwe, overzichtelijke leven in een tiny house. 

Meer over