Niet zo gezellig in Kerkrade

Tomatensoep-drama en webcamseks in Mr. Frank Visser Doet Uitspraak

24 februari 2023 15:39 | amusement | Door Marjolein Vos

© Still KIJK.nl
Van landjepik tot overlast van rokende buren, Mr. Frank Visser is er toch elke keer maar weer druk mee. Gisteravond stond de aflevering in het teken van een burenruzie tussen Sabrina en haar Syrische bovenbuurman Mohammed. En wat webcamseks en tomatensoep met elkaar te maken hebben, ontdek je bij deze ruzie.

En of het ooit nog rustig wordt in Kerkrade...

Sabrina

Dertig jaar woont de 75- jarige Sabrina in haar appartement. Haar woongenot wordt alleen verstoord door de kinderen van haar bovenburen die tot laat overlast veroorzaken. "Ik word helemaal gek er van. Het is niet meer uit de houden." Er wordt belletje trek gedaan en tot overmaat van ramp heeft de buurvrouw een pan tomatensoep in haar keuken gegooid.

Mohammed

De bovenbuurman in het verhaal is Mohammed die zich van geen kwaad bewust is. Volgens hem maken zijn kinderen wel eens herrie, maar hij omschrijft dit als 'leefgeluiden'. Er wordt in huis niet op schoenen gelopen en het huis is bedekt met tapijt.

Omslag

Volgens Mohammed is de band met zijn onderbuurvrouw jarenlang heel goed geweest. Ze kwam bijna elke avond eten en er was geen vuiltje aan de lucht. Totdat... Sabrina aan zijn vrouw vraagt om mee te doen met webcamseks. Als Viktor Brand verhaal gaat halen bij Sabrina, geeft ze eerlijk toe al 33 jaar aan webcamseks te doen en daar schaamt ze zich geen seconde voor.

Tomatenfiasco

En dan is er nog de tomatensoep in de keuken. Mohammed beaamt dat zijn vrouw soep heeft gegooid. Maar dit was pas nadat de onderbuurvrouw naar zijn zeggen vies wc-water over zijn zoon had gegooid. 

Vlam in de (soep)pan

Je zou denken, dat lost Mr. Visser wel even op maar tijdens de hoorzitting gaat het van kwaad tot erger. De overlast die Sabrina heeft, is volgens een expert logisch want je kunt beter in huis op schoenen of pantoffels lopen dan op sokken. Mohammed krijgt het verzoek om meer rekening te houden met de onderbuurvrouw. En beiden partijen mogen geen contact hebben met elkaar. Gebeurt dit wel, dan kan er een boete opgelegd worden.

En dat was zijn oordeel en daar moesten ze het mee doen. 

Mr. Frank Visser Doet Uitspraak is elke donderdag te zien om 20.30 uur op SBS 6.

Meer over