'modder gooien'

Tony Junior baalt van uitspraken deelneemsters De Bachelor

8 september 2021 14:46 | amusement | Door Televizier

© PromowisePhotography

Verschillende deelneemsters hebben zich uitgesproken over De bachelor en dat was lang niet altijd positief… Tony Junior baalt ervan. “Ik houd m’n mond en ga ze niet kapot maken, daarom vind ik het zo stom.”

Volgens Tony is het vooral confronterend voor de vrouwen om zichzelf voor het eerst op televisie te zien. “Ze zijn een beetje ‘buthurt’ en dan gaan ze met modder gooien”, vertelt hij bij FunX. “Dat is prima, maar ik denk dat ik als redelijk mens het verschil tussen goed en slecht wel weet. Ik heb me naar de dames als een goede man gedragen. Ze verspreiden gewoon onwaarheden. Als ik iets niet ben is het two-faced.”

Geheimen 

Tony doet er niet aan mee. “Ik draag veel geheimen van veel van de vrouwen met me mee. Maar ik houd m’n mond en ga ze niet kapot lopen maken.

Spijt

Hoewel Tony vlak voor de finale twijfelde aan de oprechtheid van Julia, gaf hij haar zijn laatste roos. Achteraf had hij andere dames ook wel beter willen leren kennen. “Vooruit, ik ga gewoon namen noemen. In de eerste aflevering ging Nadeche naar huis. Waarom heb ik dat eigenlijk gedaan?”

Diva

En dat is niet zijn enige bedenking, geeft hij toe. Ook Diva had hij achteraf graag langer willen laten blijven. “In de serie zie ik pas wat er zich verder af heeft gespeeld bij hen. Van haar zag ik een heel andere kant en toen had ik haar misschien toch wel langer willen houden.”

Meer over