Onthulling

Deze vrouw heeft het hart van bachelor Tony veroverd

3 september 2021 09:48 | amusement | Door Ingelise De Vries

© Tom Cornelissen
Wekenlang was het gissen: wie zou het hart van Tony Junior gaan veroveren in The Bachelor? De laatste aflevering is te zien en daarmee weten we ook wie de nieuwe liefde van de dj is.

Niemand minder dan de 24-jarige Julia gaat voorlopig samen met Tony door het leven. In de laatste aflevering van The Bachelor konden kijkers genieten van een intiem moment tussen Julia en Tony. Nog voor Tony de vraag of Julia zijn laatste roos wilde accepteren kon afmaken, vloog de single hem in de armen.

Tony niet langer The Bachelor

En daarmee gaat Tony niet langer door het leven als vrijgezel. Hoelang dat duurt, daar zijn nogal wat twijfels over. Tony gaf in het begin van het seizoen aan een serieuze relatie te zoeken en kinderen te willen. Julia liet juist weten dat het leven met haar een rollercoaster vol ups en downs is.

Ook op sociale media is men er nog niet helemaal over uit of deze match echt de juiste is. Op Twitter is mijn vooral verbaasd dat Tony niet voor Oriana heeft gekozen. De twee leken voor elkaar gemaakt, melden kijkers.

Of de liefde ook na de opnames stand heeft gehouden, is nog niet bekend. Zowel Tony als Julia delen nog niks over elkaar op Instagram.

Meer over