Roosjes

Dit zijn de vrouwen die strijden om bachelor Tony Junior

10 juni 2021 11:45 | amusement | Door Televizier

© Tom Cornelissen
De eerste 10 vrouwen die gaan strijden om het hart van Tony Junior zijn bekend. Zij doen mee aan een nieuw seizoen van De Bachelor. Later worden er nog 10 mogelijk toekomstige Mevrouwen Junior bekendgemaakt.

Wie wordt de nieuwe vriendin van dj Tony Junior? Die vraag staat centraal in een nieuw seizoen van The Bachelor. Het programma start op 24 juni bij Videoland.

Rozenceremonie

In totaal hopen straks 20 vrouwen op een roos van de Utrechtse dj tijdens de beroemde rozenceremonies van het programma. Videoland heeft de eerste 10 deelneemsters nu vast bekend gemaakt. Dit zijn ze:

Cillian

De blonde Cillian is 31 jaar en komt uit Tilburg. Ze werkt als jongerencoach. Zelf heeft ze volgens Videoland ook het nodige overwonnen, maar wat precies zal Tony haar moeten ontfutselen.

Destiny

Destiny is met haar 20 jaar de jongste deelneemster van dit seizoen. Ze scheelt daarmee 11 jaar met bachelor Tony. Heeft ze door haar werkt als persoonlijk begeleider genoeg levenservaring om de 31 jarige dj bij te benen?

Diva

Er doet ook een dame mee die Diva heet. In het dagelijks leven runt ze een webshop in Vintage-kleding. Overigens zegt de 22-jarige dat zij haar naam geen eer aan te doet.  

Femke

Na Frans Bauer en de dames van O'G3NE komt er straks misschien nog een BN'er uit het Brabantse dorpje Fijnaart. Verschijnt de 30-jarige financial controller en sportinstructeur Femke straks aan de arm van Tony op de rode lopers?

India

We verwachten dat de 28-jarige India wel in de smaak zal vallen bij Tony. De Limburgse is net als de dj gek op tatoeages en heeft zelfs een eigen tattooshop. Klikt het ook op persoonlijk vlak?

Joy

De roodharige Joy werkt als PR consultant en concept creator. De 25-jarige Rotterdamse schrijft ook liedjes en hoopt in Tony haar soulmate te vinden.

Maxime

De ambitieuze Maxime werkt als social media manager bij een kledingmerk. Toch is ze 29-jarige nog niet waar ze wil zijn, want ze hoopt binnen enkele jaren een andere managementfunctie te hebben. 

Nadeche

De 25-jarige Nadeche werkt als docent en marketeer. Ze is ook heel muzikaal; ze speelt gitaar en schrijft liedjes. Nadeche hoop op een muzikale klik met Tony.

Orania

Bij Orania vragen we ons een beetje af of ze zich wel voor het juiste programma heeft aangemeld. De 28-jarige Amsterdamse hoopt namelijk met Tony op een boerderij met veel dieren te gaan wonen.

Roos

De laatste van de eerste 10 vrouwen is Roos uit Den Haag. Roos is 29 jaar en werk als model. Hoeveel rozen zal Roos bemachtigen?

Gaby Blaaser

In het programma The Bachelor gaat een bekend persoon op zoek naar de liefde. In een villa in het buitenland leren de BN'er en de kandidaten elkaar kennen door borrels en activiteiten. Tony Junior is de tweede bekende Nederlander op rij die meedoet aan het programma van Videoland. De eerste was actrice Gaby Blaaser. Zij koos uiteindelijk voor Joey, maar de liefde was geen lang leven beschoren

Meer over