Tv-kijker heeft de macht tijdens Reality Marathon RTL 5

17 december 2015 10:41 | amusement | Door Televizier

Krijg jij geen genoeg van Jokertje, Roy Donders harde krullen of de feestende Hagenezen in Cherso? Goed nieuws! De kijker mag de laatste vier avonden van 2015 grotendeels bepalen wat er op de buis komt bij RTL 5. 

Op maandag 28 en dinsdag 29 december wordt een Reality Marathon gehouden tussen 20.30 en 23.00 uur. De kijker kan via internet laten weten welke van de geselecteerde realityseries ze het liefste willen zien.  

Reality-tv

De kijkers kunnen kiezen uit: Oh Oh Cherso, Oh Oh Europa, Echte Meisjes in De Jungle, Bobbie Eden: Dubbel D in LA, In Love with Sterretje, Barbies Bruiloft, De Roelvinkjes, Roy Donders: Meer Dan Een Stylist Van Het Zuiden, Jokertjes Jawoord en Everybody loves Joey. Volop keuze dus.

Filmavond

Maar er is ook aan de filmliefhebbers gedacht. Op woensdag 30 december is het de avond van de keuzefilm. Tot een kwartier voor de uitzending kun je via de app van RTL kiezen uit X-Men Origins: Wolverine of Transformers.

Op de laatste avond van het jaar kan er gekozen worden tussen fragmenten van het programma Het Beste Van Foute Vrienden.

 

Meer over