Na vertrek bij RTL Late Night

Twan Huys schrijft wandelboek

Twan Huys heeft genoeg om handen na zijn gedwongen vertrek bij RTL Late night. De presentator schrijft een boek over mooie wandelroutes in Nederland.

Twan Huys was te gast in de talkshow M waar hij Margriet van der Linden en de kijkers de komende maanden met enige regelmaat op de hoogte gaat houden over de Amerikaanse politiek. Natuurlijk vroeg Margriet wat hij de afgelopen tijd gedaan had. Het antwoord was wandelen in de bossen van New Hampshire.

Wandelen met z'n ouders

Toen het gesprek daarna op de plannen van Twan kwam, vertelde de presentator dat hij al een tijdje werkt aan een boek over zijn hobby, inderdaad wandelen. „In dit soort periodes, maar eigenlijk altijd, is wandelen heel goed om je gedachten te ordenen. Ik ben op dit moment bezig met een hele mooie serie wandelingen door Nederland en die ga ik beschrijven o.a. aan de hand van mijn ouders, want die gaan mee. Ze zijn 84 en 85 en hebben hele mooie verhalen.”

De kern van het boek

„Ik ga dus over hun leven schrijven, maar plotseling hield er in mijn leven iets op wat ik heel leuk vond, namelijk Late night, dus er zal daar wel iets over in komen. Maar dat is niet de kern van het boek, het gaat over wandelen.”

Meer over:

Reageren