Babynieuws

Twee Boer zoekt Vrouw-koppels verwachten een kindje

De boeren zijn weer lekker bezig! Maar liefst twee koppels van het datingprogramma Boer zoekt Vrouw krijgen gezinsuitbreiding. Het gaat om Jan en Rianne uit seizoen 2014/2015 en Henk en Fiona uit 2012.

Voor Henk en Fiona wordt het alweer het derde kindje, na koningskoppel Owen van drie en Jolene van 1,5. "We weten niet wat het wordt, dat wisten we bij onze vorige twee kinderen ook niet", vertelde Fiona bij de afterparty van Boer zoekt Vrouw. Henk vult aan: "We vinden dat mooi van de natuur eigenlijk, dat je verrast wordt. Je weet al zoveel van het leven…"

Nieuwe baby

Het gelukkige koppel vertelt dat het wel makkelijk is om al een jongen en een meisje in huis te hebben - ze hebben namelijk alle spullen al. En de grote broer en zus in spe kunnen niet wachten tot de komst van de kleine. “Vooral Owen weet wel dat er iets gaat gebeuren, dat eerst Jolene in de buik zat, en nu een nieuwe baby!”

Jongetje

Jan en Rianne mogen nog een jongetje verwelkomen. Lekker handig, want dan kunnen ze de babykamer van hun kleine Melle weer gebruiken. Het gaat hartstikke goed met hem en hij heeft zelfs zijn eerste stapjes gezet. Hij moet wel verhuizen als zijn broertje er is, vertelt het stel. "We gaan nu weer een andere kamer voor Melle maken, zodat hij al zijn speelgoed kwijt kan."

Boerderij

De Texelse boeren waren onlangs nog te zien in Onze boerderij, waar ze vertelden dat de schapen een virus bij zich droegen. Het gaat nu weer de goede kant op. "De nieuwe lammeren die zijn geboren, hebben we meteen apart gehouden. Die zien er vooralsnog goed uit. Omdat we nu weer gezonde dieren hebben, zie je dat meteen terug in de melkproductie. Het is nu gewoon weer heel leuk werken."

Meer over:

Reageren