Na optreden bij Beau...

Twitter raadt identiteit eerste Masked Singer-kandidaat

26 September 2019 14:00 | amusement | Door Jef Willemsen

© Laura Oldenbroek
Wie de kandidaten van The masked singer zijn is het best bewaarde geheim van Hilversum. Toch lijkt de identiteit van één van de deelnemers nu al op straat te liggen na een optreden in Beau.

Voorafgaand aan het debuut van de nieuwe RTL-show waren Masked singer-presentator Ruben Nicolai en panellid Buddy Vedder woensdag bij Beau met de geheimzinnige Papegaai.

Stemvervormer

Een zichtbaar nerveuze Nicolai deed zijn best om presentator Beau van Erven Dorens niet te dichtbij te laten komen. Ook kreeg de Papegaai een speciale microon met stemvervormer zodat aan niets te horen was wie in het pak zat. Al wat Ruben als hint kon geven is dat Beau in het verleden weleens een biertje met de persoon had gedronken. Daarna verklaarde de Papegaai zelf dat 't heel heet en zweterig was in het bonte kostuum. Ook zong hij een moppie en dat gaf voor menig Twitteraar de doorslag.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Welke bekende Nederlander zou toch de papegaai van The Masked Singer kunnen zijn? 🤔 #BEAU #RTL4

Een bericht gedeeld door Beau (@beau_rtl) op

En de Papegaai is...

Al snel regende het tweets die de zangvogel identificeerden als Eddy Zoëy. De zangstem doet sterk denken aan het geluid van Eddy die naast radio en televisie ook z'n sporen heeft verdiend als muzikant. Hij scoorde in 2000 een hit met Bijna. De hint dat Beau en de Papegaai elkaar zouden kennen matcht met het feit dat Eddy de opvolger van Beau is bij RTL Boulevard

Meer over