Boerderij van Dorst

Tygo Gernandt openhartig over eenzaamheid

14 oktober 2021 13:52 | amusement | Door Merlin Everts

© AVROTROS

Tygo Gernandt was gisteravond te zien in de uitzending van Boerderij van Dorst en was tijdens de gesprekken met Raven erg openhartig over het gevoel van eenzaamheid. In het interview geeft de acteur toe zich op het moment ook eenzaam te voelen.

In de aflevering is ook Powned-presentator Rutger Castricum te gast en het onderwerp ‘gezinssituatie’ komt ter sprake. Tygo heeft bewondering hoe Rutger zowel een drukke carrière als een gezinsleven onderhoudt: "Wauw wat mooi, vooral als ik dan denk aan je wordt wat ouder en je zit in een verzorgingstehuis of waar je ook uit komt. Ik zie mezelf dan wel eenzaam." 

Raven van Dorst

Raven van Dorst vraagt vervolgens door op deze uitspraak en vraagt of dit ook momenteel het geval is. Tygo beaamt dit en vult zijn eerdere opmerking aan. “Er wordt ook altijd gezegd: het is zo makkelijk in je eentje. Maar dat is het helemaal niet. Thuiskomen in je eentje na een lange dag. Dan mis ik zo gewoon een arm of een schouder.”

Kritiek

Wel heeft de acteur felle kritiek op het aantal kinderen dat zijn mede-gast Rutger heeft. “Vier kinderen, hallo! Als er iets milieuverontreinigend is het een kind krijgen. Vier stuks is veel! Je hebt geen boerderij meer, waarom heb je er vier?” Dit gesprek komt ter sprake terwijl de drie het hebben over onderwerp klimaat.

 

 

Meer over