Stefano Keizers

Uitstekend nieuws: Experimensen komt terug!

26 februari 2020 14:38 | amusement | Door Irma Tomas

© Nico Kroon
Een van de meest idiote en tegelijkertijd leukste tv-programma's komt terug voor een tweede seizoen. Het is Experimensen met Stefano Keizers. 

Veel kijkers had Experimensen niet tijdens het eerste seizoen maar AVROTROS ziet toch nog brood in het semi-wetenschappelijke programma waarin cabaretier Stefano Keizers vragen beantwoord zoals deze: Werken aardappelschillen beter tegen gladde wegen dan strooizout? Is het mogelijk om een regenbui te veroorzaken? Kunnen een linkse en een rechtse politicus hun stemmers herkennen op basis van alleen hun gezicht?

Zwemmend sperma

Stefano ondergaat veel van de bizarre experimenten in Experimensen zelf en dat zorgt voor hele grappige taferelen. In de studio wordt dit seizoen het volgende onderzocht: kun je een goudvis conditioneren, zwemt het sperma van een Nederlander sneller dan dat van een Duitser en een Italiaan en kan de bom uit kruistocht in spijkerbroek -gemaakt van vogelpoep en zwavel- echt ontploffen? Allemaal zaken die we heel graag willen weten. 

De panelleden zijn dit keer: Akwasi, Anniko van Santen, Danny Froger, Donnie, Klaas van der Eerden, Lucille Werner en Wilfred Genee. 

Experimensen is vanaf maandag 23 maart wekelijks te zien om 21.25 uur op NPO 3

Meer over