Op slot

Utopiaan Merel opgesloten in kooi

14 mei 2019 15:58 | amusement | Door Televizier

© still Utopia
Alsof meedoen aan dit programma nog niet genoeg van haar vrijheid vergt, heeft Utopiaan Merel zich nu ook binnen de hekken van Utopia opgesloten in een kooi.

Merel sluit zichzelf natuurlijk niet voor de lol op in een kooi; de realityster doet dit voor het goede doel. Ze doet mee aan de actie Lock me Up – Free a Girl van Stichting Free a Girl.

Thomas Berge

De kooi werd woensdag hoogstpersoonlijk naar Utopia gebracht door zanger Thomas Berge, ambassadeur van de stichting. Aanstaande zondag 12 mei zal Merel 12 uur lang in het hokje van 1 bij 2 meter opgesloten zitten op het Utopia-terrein, maar ze heeft al even geoefend.

Bekijk de eerste beelden van Merel in de kooi hier:

Free a Girl zet zich in voor de bevrijding van meisjes uit de prostitutie en het vervolgen van de daders. De actie Lock me Up – Free a Girl wordt ieder jaar georganiseerd. Deze hokjes staan symbool voor de hokjes waarin meisjes in India opgesloten zitten en worden misbruikt.

Sponsoren

Merel kan gesteund worden door haar te sponsoren via haar persoonlijke pagina via lockmeup.nl of door geld te doneren tijdens de Utopia Familiemarkt.

Meer over