Rectificatie

Vete Martien Meiland en Veronica Inside blijkt pijnlijk geintje

9 juli 2020 09:08 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot SBS 6
Dat humor uiterst subjectief is, bewezen de heren van Veronica inside. De vermeende ruzie tussen hen en Martien Meiland blijkt een misplaatste grap van de mannen.

Begin deze week ontstond ophef in de radioversie van Veronica inside toen sidekicks Rick Romijn en Niels van Baarlen bloedserieus meedeelden dat een interview met Martien Meiland er niet in zat omdat hij niets met Wilfred Genee te maken wilde hebben.

Ruzie Wilfred en Martien

Dit opmerkelijke feitje werd breed uitgemeten in diverse media. Maar daags later komen de heren terug op hun woorden. Rick: "We hadden gisteren geroepen dat Martien had teruggeappt naar ons: ‘Met jullie willen we niets te maken hebben.’ Maar dat was een geintje." Wilfred begreep er al niks van, hij kent Martien niet eens, dus van een ruzie kan geen sprake zijn.

Grapje

Wel wilde Genee weten wat Meiland dan wel gestuurd had. Dat bleek een stuk milder, zo kon Niels melden: "Mark, onze producer, had hem geappt of hij mee wilde doen. Volgens mij had hij teruggezegd: ‘Nee, ik laat het even aan me voorbijgaan.’ Zoiets. Dat was het." Rick valt bij: "Ja, wij hadden gezegd: ‘Martien wil níets meer met jou te maken hebben.’ Maar hij zei in werkelijkheid: ‘Nee, helaas niet.’ Dat was het."

Waarop Wilfred afrondend kon concluderen: "De humor is op dit moment ver te zoeken in ons land. Iedereen is boos en humor kan niet meer."

Waarvan akte.

Meer over