NPO 1

Victor Mids presenteert het beste van Mindf•ck op Oudejaarsavond

13 november 2019 10:24 | amusement | Door Irma Tomas

© Avrotros
Het begint inmiddels een mooie traditie te worden dat Victor Mids ons richting het nieuwe jaar loodst met zijn Mindf•ck. Maar hij maakt zich er dit jaar wel een beetje gemakkelijk vanaf.

Victor Mids presenteert dit jaar de favorieten van de kijkers. Mensen kunnen via avrotros.nl/mindfck stemmen op hun favoriete Mindf•ck-truc van de afgelopen vijf seizoenen. Victor praat op oudejaarsavond enkel de fragmenten aan elkaar.

Telefoon in water

Victor: „Oudejaarsavond is toch dé avond waarop we terugblikken. Het leek ons leuk om dit jaar de kijkers te vragen wat hen het meest is bijgebleven. Voor de één is dat de illusie met Matthijs van Nieuwkerk, voor de ander geblinddoekt autorijden met Frans Bauer of toch de jongen die op mijn commando zijn telefoon in het water gooit. We hebben een voorselectie gemaakt en mensen kunnen online hun stem uitbrengen op hun meest memorabele Mindf*ck.”

Twee jaar geleden teleporteerde Victor een jongen op Oudejaarsavond, maar dat viel wat tegen en vorig jaar was de theaterhow van Victor te zien op de laatste avond van het jaar. 

MINDF*CK Oudejaarsspecial: the best of is te zien op dinsdag 31 december 20:30 uur op NPO 1

Meer over