'Zelfingenomen types'

Victor Reinier heeft niets met acteurs

15 december 2020 09:20 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot SBS 6
Victor Reinier deed een opvallende uitspraak in het SBS-programma Alle hens aan dek. Na een aanvaring met Imanuelle Grives gaf de Flikken Maastricht-ster aan niets met acteurs te hebben.

Momenteel is in Alle hens aan dek te zien hoe Victor samen met vier andere BN'ers per zeilschip de overtocht maakt van de Canarische Eilanden naar Nederland. Die reis gaat niet zonder obstakels.

Corvee

Vooral tussen Victor en collega-acteur Imanuelle Grives botert het niet echt. Grives meent dat Victor de kantjes er een beetje vanaf loopt door onder meer zijn snor te drukken bij het dagelijkse corvee. Volgens Victor is daar niets van waar, waardoor het geregeld knettert tussen de twee.

Niets met acteurs

Na de zoveelste woordenwisseling gaf Victor toe aan de camera dat Imanuelle domweg niet zijn type is. De meervoudig Gouden Televizier-Ring winnaar voegde daar vervolgens aan toe: "Ik kan überhaupt slecht met acteurs hoor. Dat vind ik over het algemeen nogal een slag zelfingenomen types." 

Twitter kiest partij

Het is goed mogelijk dat Victor zijn uitspraken over acteurs met een onderkoelde knipoog bedoelde, maar twitterende kijkers kozen partij voor Imanuelle. 

Meer over