Videosnack: Bloopers van GTST

Waar gehakt wordt, vallen spaanders en waar geacteerd wordt volgen bloopers. Zo ook op de set van GTST waar geregeld iets goed misgaat. Om de zomerstop een beetje draaglijk te maken een aantal grappige missers uit Meerdijk. 

Boom in beeld

Het huwelijk van Bing en Nina leek een sprookje, maar tijdens het draaien liep de boel af en toe behoorlijk in de soep. Zo kwam ineens de microfoon, in vaktermen de boom genoemd, in beeld. Inmiddels lijkt de cast een vast ritueel te hebben om daar op te reageren.

Gevaarlijk lekker

Ook in café De Koning kan het noodlot toeslaan. Zoon Job wil vader Rik een lekkere cupcake aanbieden, maar acteur Jord Knotter is iets te enthousiast en serveert Ferri Somogyi bijna een bloedneus. De oude rot in het vak wil eigenlijk gewoon doordraaien...

De nieuwe leader

Maar acteren is vooral heel veel geduld hebben. Tussen de opnames door moet je iets doen de tijd te doden. Buddy Vedder besloot tijdens de buitenshoots voor de cliffhanger alvast de leader voor het nieuwe seizoen te draaien. Niet iedereen is even goed voorbereid op z'n closeup.

Reageren