'Zo slecht!"

Videosnack: Wilfred uitgelachen om videoclip John de Bever

30 maart 2021 09:44 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot Veronica
Wilfred Genee mag gasten in Veronica inside graag plagen met oude beelden, maar ditmaal was hij zelf de pineut. Johan Derksen toonde in de uitzending schokkende beelden van de presentator en zijn vrouw Lily.

Johan Derksen leidde het clipje plechtig in, het was immers zo heftig dat kijkende kinderen toch echt naar bed moesten. Daarop volgde een fragment van de videoclip van John de Bevers nieuwste nummer De droom met daarin een glansrol voor Wilfred en Lily Genee.

Ace of Base

Aan tafel werd smakelijk gelachen om de acteerprestaties van Wilfred die beschaamd verklaarde hoe hij in de video verzeild raakte. In de jaren 90 sloeg Lily de kans af een rol te spelen in een videoclip van de band Ace of Base, een beslissing waar ze nog altijd spijt van heeft. Toen John de Bever dit hoorde, besloot hij haar een herkansing te gunnen. In de clip droomt Wilfred dat hij zijn vrouw verliest aan de charmes van de openlijk homoseksuele volkszanger die volgens Derksen in vroeger tijden ook warmliep voor het andere geslacht. 

Meer over