Ondanks vriendelijk verzoek...

Veronica Inside kraakt opnieuw Hoge Bomen af

23 maart 2021 10:02 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot YouTube
Hoge bomen vangen veel wind, dat bleek maandagavond weer toen de mannen van Veronica inside het interviewprogramma van SBS-collega Jeroen van der Boom volledig fileerden.

De heren van het voetbalpraatprogramma hadden over het eerste seizoen van Hoge bomen al weinig goeds te melden. Ook de start van de tweede reeks kon hun goedkeuring niet bepaald wegdragen.

Lofzang

In de eerste aflevering had Jeroen een emotioneel interview met Fred van Leer waar René van der Gijp van had gesmuld. Hij kon vooral lachen om Jeroens meer dan empatische interviewtechnieken en ook de mierzoete, persoonlijke lofzang waar Van Leer op werd getrakteerd zorgde voor lachsalvo's. De heren verheugen zich nu al op de tweede aflevering waarin voetbalcommentator Jack van Gelder centraal staat.

Jeroen van der Boom

Eerder had Jeroen van der Boom via de media de heren verzocht hem niet meer te bespreken aan tafel.. Hij vond een geintje leuk, maar de aanhoudende stroom van kritiek ging hem toch tegenstaan. Hij meende dat de mannen zich 'lekker met hun eigen zaken moesten bemoeien'. Dat lijkt tegen dovemansoren gezegd.

Meer over