Vijf boeren geselecteerd voor internationaal seizoen Boer zoekt Vrouw

Vijf boeren sieren het nieuwe seizoen van Boer zoekt Vrouw. In deze editie gaat Yvon Jaspers op bezoek bij vijf geëmigreerde Nederlandse boeren, die op zoek zijn naar de liefde. Vinden de boeren de ware?

De boeren hebben zeer uiteenlopende karakters, verschillende landen en totaal andere bedrijven. Ze hebben allemaal één ding gemeen: alle vijf hunkeren ze naar de liefde. In de Boer zoekt Vrouw-aflevering van zondag 28 augustus (20.20 uur op NPO 1) stelt Yvon Jaspers de vijf geëmigreerde Nederlandse boeren voor.

Diverse groep 

De vijf geselecteerde boeren zijn gekozen uit ruim honderd aanmeldingen en variëren in leeftijd van begin 20 tot in de 50. De een is nog 'groen' op liefdesgebied, terwijl de ander al een huwelijk achter de rug heeft.

Geen afvallers

De vijf boeren die zich voorstellen, worden gedurende de hele reeks gevolgd. Iedere boer ontmoet tien briefschrijfsters tijdens een speeddate in Nederland en gaan op dagdate. Vervolgens kiezen ze ieder drie vrouwen naar keuze om mee te gaan naar hun boerderij in het buitenland. 

Zondag 28 augustus worden de boeren om 20.20 uur voorgesteld bij NPO 1. Vanaf begin volgend jaar is het vervolg van Boer zoekt Vrouw te zien. 

Reageren