Love of Leave

Viktor Verhulst vervangt Kaj Gorgels bij Temptation Island

24 maart 2021 09:40 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Priscilla Wattimena

Monica Geuze krijgt een nieuwe medepresentator naast zich bij Temptation Island: Love or Leave. Viktor Verhulst neemt namelijk het stokje over van Kaj Gorgels.

De 26-jarige Vlaming is ingevlogen ten koste van Kaj Gorgels, omdat het nieuwe seizoen een coproductie met een Vlaamse productiemaatschappij is. RTL gaat na Big Brother dus op dezelfde voet verder met onze Zuiderburen.

Iconisch

Verhulst is verguld met zijn nieuwe klus. "Temptation Island is al jaren een iconisch programma op de Nederlandse en Vlaamse televisie, een programma waarvan ik alle voorgaande seizoenen heb gekeken. Daarom ben ik erg blij dat ik deze nieuwe variant samen met Monica mag presenteren. We gaan er een mooi seizoen van maken, dat weet ik zeker”, stelt de zoon van Studio 100-baas Gert Verhulst.

Samenwerking 

Ook Monica (25) vindt het een eer om het tweede seizoen te presenteren: "Dit keer is het samen met ons buurland België en ik kijk ernaar uit om met Viktor samen te werken. Vorig jaar zag alles er zo romantisch uit, ik verheug me nu al op de plek waar we gaan filmen en natuurlijk op het seizoen zelf." 

De opnames van het nieuwe seizoen gaan komende zomer op een nog onbekende locatie in Europa van start. Wanneer het seizoen te zien is bij RTL of op Videoland, is nog niet bekend. Er wordt nog gezocht naar kandidaten voor het tweede seizoen van Temptation Island: Love of Leave.

Meer over