Love or Leave

Temptation Island loost verleiders in nieuw seizoen

29 oktober 2020 12:27 | videoland | Door Televizier

Het nieuwe seizoen van Temptation Island start dit najaar zonder verleiders. In plaats daarvan reizen er singles mee die een serieuze relatie zoeken. Vandaag onthult Videoland de koppels die dus niet de verleiding aangaan, maar hun relatie gaan testen.

Temptation Island start dit najaar in een nieuw jasje. Een - op het eerste gezicht - netter jasje dan voorheen, want in Temptation Island: Love or Leave zijn de verleiders in de ban gedaan. In plaats van deze groep professionele 'homewreckers' gaan er vrijgezellen mee op reis die serieus op zoek zijn naar een relatie. 

Ophef De Villa

De aanpassing is onder meer gedaan na de ophef die vorig jaar ontstond toen er in het RTL-programma De Villa sprake was van grensoverschrijdend seksueel gedrag. RTL-baas Peter van der Vorst liet weten daarvan geschrokken te zijn en kondigde maatregelen aan. Ook speelt het corona-virus mee. Om die reden is het programma opgenomen in Italië en niet in Thailand.

Koppels Temptation Island

Videoland, waarop het nieuwe Temptation Island: Love or Leave vanaf 26 november wekelijks te zien is, maakt vandaag de koppels bekend. Hieronder lees je meer over ze:

Sonny & Jaydi

De 22-jarige Jaydi is al drie jaar samen met de 27-jarige Sonny. Ze wonen samen in Zandvoort en vragen ze zich af of dit het nou is. Sonny vindt dat Jaydi zelfstandiger moet worden en Jaydi zou graag zien dat Sonny wat minder egoïstisch wordt. Over Temptation Island zegt Sonny: “Je moet juist het proces in om echt te weten of je echt voor elkaar bestemd bent. Afspraken maken voelt dan als valsspelen.” 

Karina & Gregory 

De 24-jarige Karina en de 29-jarige Gregory wonen twee jaar samen en zijn al zeven jaar een koppel. Karina en Gregory willen er tijdens Temptation Island achterkomen om ze tegen een misstap bestand zijn. 

Gulcin & Sorelis 

De 28-jarige Gulcin wacht al jaren op een huwelijksaanzoek van de 32-jarige Sorelis waar ze inmiddels al negen jaar een relatie mee heeft. In het verleden zijn er dingen gebeurd waardoor ze elkaar wantrouwen. Komen ze hier samen uit? Dan zal Sorelis Gulcin ten huwelijk vragen.

Denise & Marco

De 31-jarige Denise is al 3,5 jaar samen met de 29-jarige Marco. De vonk sloeg over in de sportschool en inmiddels wonen ze samen in Capelle aan den IJssel. Na een vakantie met zijn beste vriend twijfelt Marco en is Denise onzekerder geworden. Met hun deelname aan Temptation hopen ze hun relatie naar een hoger niveau te tillen en volwassener te worden in hun relatie.

De presentatie van Temptation Island: Love or Leave is in handen van Kaj Gorgels en Monica Geuze.

 

Meer over