Toekomstplannen

Vlaamse zender Play4 kijkt naar uitzendopties Nederland

23 december 2021 14:59 | amusement | Door Merlin Everts

© Instagram Arjen Lubach

Door de steeds vaker voorkomende samensmelting van Vlaamse en Nederlandse programma’s gaat de Belgische zender Play4 kijken of er in de toekomst gewerkt kan worden aan kijkopties vanuit Nederland. 

Momenteel is het voor Nederlanders namelijk niet mogelijk om bijvoorbeeld te kijken naar De Slimste mens ter wereld, waar deze donderdagavond de finale wordt gespeeld. In de finale zitten maar liefst twee Nederlanders, namelijk zangeres Merol en Arjen Lubach, maar geen landgenoot die hen kan zien. Vlaamse Professor Geert Meyfroidt is de derde finalist. 

De Verhulstjes

Dit moet anders, zo vindt ook de zender zelf. "We hebben op sociale media gemerkt dat dit programma erg leeft in Nederland, zeker door de Nederlandse kandidaten", aldus de communicatieadviseur van Play4. "Ook voor bijvoorbeeld het programma De Verhulstjes is best interesse vanuit jullie land. Gert is daar natuurlijk ook heel populair." 

De Slimste mens ter wereld

Mensen die vanavond De Slimste mens ter wereld wel willen zien, kunnen dit mogelijk wel met een VPN-verbinding. Het programma wordt gepresenteerd door de goedlachse Erik Van Looy en wordt om 21:35 uur uitgezonden.

{/ literal}

Meer over

{include file='banner/banner.tpl' banner='artikeldetail_outstream'}
{if $televizier_artikeldetail_rechts2_mobile}   {include file='banner/banner.tpl' banner='artikeldetail_rechts2_mobile'} {/if}
{if $televizier_artikeldetail_bottom} {include file='banner/banner.tpl' banner='artikeldetail_bottom'} {else} {include file='banner/banner.tpl' banner='algemeen_bottom'} {/if}
{literal}