Vlogger Rutger Vink eerste afvaller It Takes 2

20 maart 2016 11:10 | amusement | Door Televizier

© Screenshot RTL 4/It Takes 2

Rutger Vink viel gisteravond als eerste af bij It Takes 2. Zijn versie van de Disneyklassieker A Whole New World sloeg het minst aan.

Rutger, op internet beter bekend als de vlogger Furtjuh, mocht samen met zijn coach Glennis Grace zingen. 

Aladdin

Als grote Disney fan had Rutger gekozen voor A Whole New World, het liefdesduet uit de tekenfilm Aladdin. Hij had zelfs een speciale dvd meegenomen als cadeautje voor Glennis. Het ging de YouTube-ster niet eens slecht af, hij haalde alle noten en bleef overeind naast vocale krachtpatser Glennis Grace. Toch was de jury het minst te spreken over zijn performance, waardoor hij in de gevarenzone belandde.

Afvallers

Uiteindelijk was het aan het publiek om het lot van Rutger en zijn medekandidaten Lieke van Lexmond, Klaas van der Eerden en Carolien Borgers te bepalen. Toen de stemmen uit de zaal binnen kwamen bleek Klaas al snel favoriet en ook Lieke en Carolien kregen nog een kans. Voor Vink viel echter het doek, wat hij best jammer vond omdat 'ie nog veel toffe nummers had willen zingen.

Social media

Op internet werd met verbazing gereageerd op de uitschakeling van Furtjuh. Hij kon dan ook rekenen op heel wat digitale bijval toen 'ie via Twitter z'n teleurstelling deelde.

Meer over