Voetbal Inside wordt een tijdschrift

10 November 2015 10:27 | amusement | Door Televizier

© RTL

Het RTL 5-voetbalprogramma Voetbal Inside krijgt een eigen tijdschrift. Half december ligt de eerste editie in de winkel.

Daarmee gaat Johan Derksen de concurrentie met zijn oude werkgever Voetbal International, het blad waarvan hij tussen 2000 en 2013 hoofdredacteur was. Voetbal Inside - het tijdschrift, wordt gemaakt in samenwerking met RTL en bevat interviews en fotoreportages met de hoofdpersonen uit het tv-programma: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Hans Kraay jr., Johan Boskamp en Wim Kieft.

Humor

Volgens de aankondiging van Pijper Media komen er in het blad ook verhalen met topvoetballers en wordt de humor daarbij (net zoals in het programma) niet vergeten. Het is best gewaagd om in deze tijd een tijdschrift op te starten, maar tot nu toe wordt alles wat de heren aanraken goud, dus dat zou nu ook best weer het geval kunnen zijn.

Ook op internet

Voetbal Inside timmert aan de weg, maandag werd bekend dat het programma eens per maand na de uitzending doorgaat op internet en dat er een nieuwe app is.


 

Meer over