Nog even geduld

Voice-over Jeroen Kijk in de Vegte over ontknoping B&B Vol Liefde: 'Blijf kijken, je wordt niet teleurgesteld'

15 augustus 2023 12:56 | amusement | Door Tessa Kok

© RTL Boulevard
Het seizoen van B&B Vol Liefde is momenteel in volle gang. Van ware liefde is echter nog niet echt sprake. Jeroen Kijk in de Vegte, die de voice-overs van dit seizoen inspreekt, heeft verklapt dat het zeker de moeite waard is om te blijven kijken.

Dat vertelde hij in een interview met Aran Bade van RTL Boulevard.

B&B Vol Liefde

Jeroen Kijk in de Vegte geeft in het interview aan dat hij het ontzettend leuk vindt om de voice-overs voor deze kijkcijferhit in te spreken: ''Ja, het is echt zo'n leuk programma om te doen. Sowieso vanwege de verhalen, maar ook voor mij als voice-over in technische zin. Elk verhaaltje, elk blokje tekst heeft weer zijn eigen toon en eigen kleur nodig. En dat is heel leuk.''

Over wat hij precies ziet van het seizoen, zegt hij het volgende: ''Ik zie in principe alleen de stukjes die ik inspreek. En dus op het moment dat het op tv is, is het voor mij ook weer nieuw.'' In het interview vertelt Jeroen dat hij de afleveringen kijkt. ''Ja, ik kijk zeker. Gewoon als kijker. Gewoon lekker op de bank, dat is heerlijk. Ik kan me er elke dag weer op verheugen'', aldus Kijk in de Vegte.

Ontknoping

Jeroen laat weten dat hij alle ontknopingen heeft gezien. Als Aran hem vraagt of de liefde wordt gevonden, geeft Jeroen het volgende antwoord: 'Aran ik kan alleen maar zeggen, blijf kijken. You will not be disappointed.'' Hoe het seizoen van B&B Vol Liefde eindigt, blijft voor trouwe fans van het programma nog even afwachten. De laatste aflevering van dit seizoen staat gepland op vrijdag 25 augustus. Op Videoland kun je een week vooruitkijken. 

Hieronder kun je het interview met voice-over Jeroen Kijk in de Vegte bekijken.

Kijkcijferkanon B&B Vol Liefde is iedere werkdag om 20.30 uur op RTL 4 te zien.

Meer over