Afschermen

Voorlopig geen nieuw seizoen van reallifesoap André Hazes

17 Juni 2020 11:06 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Tom Cornelissen
Er komt vooralsnog geen nieuw seizoen van de reallifesoap Ik haal alles uit het leven van André Hazes. De volkszanger en zijn vriendin Monique Westenberg doen dit om hun zoon André (3 jaar) af te schermen.

Maar ze deelden eerst toch heel veel foto’s van de kleine man? Dat klopt, maar volgens André heeft zijn naamgenoot daar last van, zo vertelde hij in eerdere interviews. Daarom is besloten hem nu uit het zicht te houden, vertelt hij aan Grazia. “Vooral in de tijd waarin we leven, met alle gekke dingen, moeten we hem toch een beetje beschermen. Dus dan maar geen soap. Maar zeg nooit nooit”, houdt de 26-jarige volkszanger een slag om de arm.

Leuk kind

Zelf staat André, die de laatste maanden zijn leven weer aardig op de rit heeft gekregen nadat hij in een doldrieste fase zat, er sowieso voor open om zijn leven door camera’s te laten beheersen. “Ik zou er zelf wel voor openstaan, want er gebeurt altijd genoeg, maar het gaat nu om hem. We hebben een heel leuk kind en dat willen we ook delen met de wereld, maar we willen niet meer zijn volledige gezichtje in beeld. Dat bedekken we op social media nu met een zonnebrilletje of zo, maar dat gaat met een soap niet werken."

Drie seizoenen

André Hazes: ik haal alles uit het leven kent inmiddels drie seizoenen. De reallifesoap werd naast Nederland ook in België uitgezonden.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Wanneer je dezelfde passie hebt als je zoon...🕸🕷

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Meer over