Zin in!

Op deze datum start De Bachelor met Tony Junior

12 Mei 2021 15:08 | amusement | Door Jorien Slager

© Tom Cornelissen
Goed nieuws! Vanaf donderdag 24 juni kunnen we wekelijks genieten van een nieuwe aflevering van De bachelor met Tony Junior. De realityserie is exclusief te zien bij Videoland en trapt af met een dubbele aflevering!

Speciaal voor de liefde (en misschien een beetje voor de fame) is Tony Junior afgereisd naar het prachtige Kroatië waar twintig knappe vrouwen om zijn hart en om de bijbehorende rozen zullen strijden. Tony weet na een roerig liefdesleven namelijk precies wat hij wil: de liefde van zijn leven vinden. 

Rozenceremonie

En laat dat maar aan dit programma over. De meest romantische en spannende dates komen voorbij. Natuurlijk komt ook de vertrouwde rozenceremonie terug. Met Rick Brandsteder aan zijn zijde zal Tony beslissen wie een roos krijgt en wie naar huis moet.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door TONY JUNIOR (@tonyjuniorofficial)

'Groot avontuur'

Bachelor Tony Junior: “De opnames zijn nog maar net gestart en ik kan nu al zeggen dat dit romantische avontuur ál mijn verwachtingen overtreft: een sprookjesachtige locatie in het prachtige Kroatië, buitengewone dates en natuurlijk geweldige en toegewijde dames. Het is nu al het avontuur van mijn leven, waar ik hopelijk ook de liefde van mijn leven ga vinden. Ik kan niet wachten om deze zoektocht te delen met de Videoland kijkers.”

De bachelor is vanaf donderdag 24 juni te zien met een dubbele aflevering als aftrap, exclusief bij Videoland

Meer over