Kunst

Waylon en Floortje Dessing trappen Sterren op het Doek met Özcan Akyol af

23 augustus 2019 09:49 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© AFP
Waylon en Floortje Dessing zijn de eerste gasten van Sterren op het Doek. Het programma wordt vanaf de nieuwe reeks gepresenteerd door Özcan Akyol en de zanger en presentatrice trappen het seizoen af.

“Er zijn eigenlijk niet zo veel programma’s meer waar ik aan mee wil doen. Sterker nog: er is nog maar één programma waar ik aan mee wilde doen en dat is Sterren op het Doek", sprak de Outlaw in Em-zanger in gesprek met Shownieuws.

Feelgoodtelevisie

Akyol is verguld met het feit dat hij Hanneke Groenteman opvolgt als presentator van het iconische Sterren op het Doek, dat vier jaar lang niet te zien was bij Omroep MAX. “Ik was destijds wel een vaste kijker van het programma. Het is echt van die feelgoodtelevisie die je ‘s avonds op de bank kijkt met een zak chips en een paar blikken cola.”

Basis

De AD-columnist gaat een aantal dingen anders doen in het programma, maar de basis blijft staan. “Het feit is dat Hanneke Groenteman en ik twee heel verschillende persoonlijkheden zijn en dat we een andere tone of voice hebben. Ik zal misschien net iets brutaler en ongepolijster zijn”, aldus Akyol.

Sterren op het Doek is vanaf 3 september elke dinsdag om 20.25 uur te zien op NPO 2.

Meer over