We weten eindelijk wat RTL-directeur Louwerens aan Genee en Derksen mailde

6 juni 2018 16:37 | amusement | Door Irma Tomas

© Olivier Thijssen
We weten eindelijk wat voor lelijks RTL 7-directeur Marco Louwerens in een mail schreef aan Wilfred Genee en Johan Derksen.

Johan Derksen zei in september vorig jaar in VI enkele onaardige dingen over de programmering van RTL en Humberto Tan. Zo liet 'de snor' vallen dat hij 'alles gemaakt vindt aan die man' en dat hij 'nog liever ging naaktzwemmen in het bos' dan dat hij naar een avondje RTL 4 keek.

Veel te ver

Daarop volgde een boze mail van Marco Louwerens die volgens Derksen 'naar whisky rook' en veel te ver ging. Wat erin stond wilde hij niet zeggen. Marco Louwerens kwam vlak daarna in de uitzending langs met een bosje bloemen ter excuus.

Michel van Egmond

Nu weten we dat dankzij het boek Inside van Michel van Egmond en Jan Hillenius, dat vanaf nu in de winkel ligt, wel. Hij heeft de brief in zijn geheel opgenomen in het boek over Voetbal Inside. En de mail is inderdaad snoeihard richting Genee en Derksen.

Aan de grond

Tegen Johan Derksen: 'Weet waarover je lult. Je hebt geen idee Johan. Geen idee. Je loopt en lult de massa achterna. Daar waar je zogenaamd altijd zo’n enorm hekel aan heb. Voor de 101ste keer Humberto die volledig aan de grond zit vanwege privézaken, (Privézaken!!!!) ff lekker een mes in z’n rug steken.'

Geboren lafaard

Wilfred Genee krijgt het zwaarder te verduren, hij wordt een 'geboren lafaard' en de 'vleesgeworden triestheid' genoemd.”

Het is inmiddels weer helemaal goed tussen Genee, Derksen en Louwerens. 'Het directeurtje' verhuist net als de mannen van Voetbal Inside naar Talpa

Meer over