Herhalingen

We zijn er bijna! wordt dagelijks programma

11 april 2018 14:53 | amusement | Door Televizier

© Martijn de Vre/MAX
We zijn er bijna!-fans kunnen hun geluk de komende weken niet op. Vanaf morgen zendt Omroep Max de kampeerhit dagelijks uit. Het gaat om herhalingen, maar dat mag de pret absoluut niet drukken.

Omroep Max start morgen met de memorabele kampeerreis door de Balkan. Zo geniet de kijker weer van Wil, die zich uit de naad werkt om de lekke band van Jan en Corrie te repareren. Ook scheuren Riet en Tiny door de Bulgaarse bergen en zwaaien Agaath en Arend vrolijk naar de camera. Kortom: genieten geblazen.

Griekenland

De kampeerreis door de Balkan komt 18 april ten einde, maar om het kampeergevoel vast te houden start Omroep Max 19 april met de kampeertrip door Griekenland. Ook dit seizoen zit boordevol hoogtepunten. Wat te denken van spectaculaire speeddates, pakkende potjes petanque en kekke koffiekannen.

We zijn er bijna!

Op 26 april komt er helaas een einde aan de herhalingen van We zijn er bijna!. Gelukkig heeft de Omroep Max al bevestigd dat er een nieuwe seizoen komt. Wanneer de reeks precies start is vooralsnog onbekend.

Lees ook: Robert ten Brink over een nieuw seizoen Love is in the Air

Meer over