Vervanger De Wereld Draait Door

Weinig veranderingen in tweede seizoen talkshow M

25 maart 2019 13:52 | amusement | Door Irma Tomas

© Robin de Puy
Vorig jaar kreeg M nogal wat kritiek te verduren. Maar de talkshow met Margriet van der Linden als gastvrouw krijgt dit jaar een nieuwe kans om De wereld draait door te doen vergeten. Margriet begint al op 1 april met M en de talkshow blijft nagenoeg gelijk qua inhoud.

Net als in het eerste jaar bespreekt Margriet van der Linden het nieuws met gasten uit de actualiteit, politiek, sport, amusement en cultuur. De rubrieken M’s Boekenclub, het M-Panel en de rubriek Zeg ’t M keren terug.

WK vrouwenvoetbal

Van de zomer zijn er natuurlijk veel ontknopingen in de sport tijdens het programma, die neemt Margriet allemaal mee in M. Met speciale aandacht voor het WK vrouwenvoetbal in Frankrijk dat op 7 juni van start gaat.

Thijs Boontjes

Of de immer vrolijke begeleidingsband Thijs Boontjes dans- en showorkest terugkeer, heeft KRO-NCRV nog niet bekendgemaakt. Presentatrice Margriet gaf vorig jaar eerlijk toe dat het allemaal wat scherper kon in M. Critici misten de urgentie in de onderwerpen. Vanaf 1 april kunnen we zien of dat in het nieuwe seizoen is gelukt.

Matthijs van Nieuwkerk

Matthijs van Nieuwkerk stopt dus op 1 april met DWDD, we zien de presentator dit voorjaar nog wel terug als presentator van College Tour. In september keert De wereld draait door terug op televisie. Tussendoor heeft NPO 1 nog een zomerstop zonder talkshow.

Meer over