En bedankt iedereen...

Wendy van Dijk in tranen om afscheid The Voice of Holland

22 februari 2019 16:50 | amusement | Door Jef Willemsen

© William Rutten
Wendy van Dijk gaat een emotionele avond tegemoet. Na de finale van The voice of Holland stopt voor haar het avontuur bij de talentenjacht en komt haar RTL exit een flinke stap dichterbij.

Aan de vooravond van de live finale blikte Wendy op Instagram al terug én vooruit. 

"Bedankt voor het kijken"

Wendy is vooral trots enl dankbaar voor alles wat ze heeft mogen ervaren bij The voice. Ze heeft lieve woorden voor haar man Erland Galjaard, is vol complimenten over haar collega Martijn Krabbé van wie ze veel heeft geleerd. Ook John de Mol, haar broer en manager Mike en stylisten Manon Meijers en Mari van de Ven kunnen op complimenten rekenen.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

De finale. Vanavond! Niet alleen van de kandidaten die de afgelopen maanden zo hard gewerkt hebben om hier te staan, maar ook voor mij persoonlijk. Mijn laatste TVOH. Waaaah! Afscheid heb ik al genomen. Vorige week na de show. Thuis. Tranen. En vandaag gaan we alleen maar genieten en ligt de focus op de kandidaten. Zoals altijd. Zij moeten shinen, het gaat om hun toekomst. Wie wordt The Voice van 2019. Laten we vanavond samen genieten en ik bedank jullie voor het kijken naar TVOH. Daar zijn we maar wat trots op! #enormbedankt! @erland.galjaard mijnsteunentoeverlaat @martijn_krabbe vooralleswatikvanjegeleerdheb & jevriendschap #Johndemol voorallekansen #rtl4 @thevoiceofholland :iedereenvoorenachterdeschermen #besteteamever!!!@markkriek watmoestikzonderjou? @anouk @official_waylon_music @alibspec @li.lkleine enalleanderecoaches #mooimakers: @manon.meijers @marivandeven @gwenvanwaveren ikwasgraagjulliebarbie @mikevandijk_disq bestebroer #alletalenten #allekijkers #afscheidnemenbestaatniet #opnaar @thevoicekidsnl #✌️

Een bericht gedeeld door Wendy van Dijk (@wendyvandijk3) op

SBS 6

Met haar uitgebreide afscheid lijkt Wendy te suggereren dat de veelbesproken transfer van The voice naar Talpa er voorlopig nog niet in zit. John de Mol probeert al enige tijd het format bij RTL weg te krijgen. Logischerwijs kan worden aangenomen dat áls de deal in kannen en kruiken zou zijn, Wendy ook geen afscheid van haar geliefde programma zou hoeven nemen.

Voice Kids

The voice of Holland mag dan afgelopen zijn, Wendy is nog niet klaar bij RTL 4. Ze is vanaf volgende week weer te zien met The voice kids, waar de audities weken geleden al van zijn opgenomen. 

Lees ook: Martijn Krabbé vindt het niet om te stoppen bij The Voice.

Meer over