Na weigering

Wibi Soerjadi: 'RTL Boulevard bedreigde mij'

12 december 2020 09:03 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
De soap rond Wibi Soerjadi's kerstsingle neemt een nieuwe wending: de pianist zou niet alleen zijn afgepoeierd door M, ook RTL Boulevard heeft hem geschoffeerd.

Althans, dat beweerde Wibi vrijdagavond aan tafel bij Beau waar hij uitgebreid mocht vertellen over de rel rond zijn kerstsingle.

Afgebeld

Het (kerst)balletje ging rollen nadat Wibi op Radio 538 zijn beklag deed over de naar eigen zeggen schofterige wijze waarop de redactie van na eerdere afspraken hun uitnodiging introk. RTL Boulevard bood daarna aan om Wibi live op het Leidseplein een deel van zijn lied te laten spelen. Eerst zei Wibi toe, maar later bedacht hij zich. 

Intimidatie

In een vrij warrig gesprek bij Beau onthulde Wibi dat ook de redacteuren van RTL Boulevard hem onheus hebben bejegend. Er zou zelfs sprake zijn van intimidatie nadat hij niet mee wilde werken: "Ze zeiden zelfs: 'dan hoef je niet meer aan te komen met items.' En ze zeiden ook: 'Ja, Wibi is boos op M? Maar je wil toch niet dat Boulevard boos is op Wibi?'

Luuk reageert

RTL Boulevard boegbeeld Luuk Ikink keek met stijgende verbazing naar Soerjardi's versie van de gebeurtenissen en reageerde op Twitter.

Meer over