Mollen met Martens

'Altijd mollende Charlotte duidelijk niet de mol'

22 februari 2021 14:05 | amusement | Door Televizier

© AVROTROS

Speciaal voor ons gaat Patrick Martens op zoek naar de Mol. Na de laatste WIDM-aflevering weet hij nog niet zeker wie het is, maar wel wie het absoluut niet is. "Charlotte verpest elke opdracht, maar is duidelijk geen mol."

In Mollen met Martens licht Patrick dit uitgebreid toe. "Charlotte heeft afgelopen aflevering duidelijk weer eens gemold. Ze heeft het niet zo goed gedaan, maar dat is eigenlijk altijd zo. Charlotte doet helemaal hysterisch bij het zien van de vliegtuigjes, maar gaat tijdens de vliegtuigopdracht toch de lucht in. Niet zo handig als je de opdracht goed uit wil voeren. Ook in het theater doet ze compleet hysterisch. Ze veroorzaakt onrust en chaos, maar het is typisch kandidatengedrag. Ze gedraagt zich als deelnemer."

Wie is de mol?

Charlotte leek ook de laatste opdracht met het rad niet zo goed te snappen. Patrick: "Splinter is haar raadgever en raadt aan niet te kiezen wat ze gedraaid heeft. Ze denkt dat het gaat om geld uit de pot halen, en neemt het. Dan blijkt het -2000 te zijn en zegt ze dat ze dacht dat het -1000 was. Ook wat je wil toch? Maar het is allemaal zo opzichtig. Charlotte is geen mol."

Hier kijk je alle Mollen met Martens terug!

Meer over