De zesde aflevering staat online!

WIDM-podcast: Achter de schermen met het productieteam

10 februari 2019 19:10 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© AVROTROS
Voor fans van Wie is de Mol?-fans die maar niet genoeg van het programma kunnen krijgen, heeft AVROTROS de WIDM-podcast in het leven geroepen. Let op: de zesde aflevering over het razend populaire spelprogramma is nu te beluisteren.

In de WIDM-podcast, gepresenteerd door Radio 2-dj en oud-deelneemster Annemieke Schollaardt, wordt tot en met de finale exclusief materiaal gedeeld. Zo wordt er met geluidsfragmenten teruggeblikt op de aflevering en zijn afvallende kandidaten én makers te gast. In deze aflevering zijn productieteamleden Daan en drong-master Wendel te gast, omdat er geen deelnemer naar huis moest.

Geen afvaller

Presentator Rik van de Westelaken vindt het jammer dat er geen afvaller is, maar gunt de deelnemers hun deelname aan de zevende aflevering van het populaire spelprogramma. Alle deelnemers hadden namelijk de beslissende opdracht goed die volgde na twee opdrachten, waar drie opdrachten normaal gesproken de inhoud van de aflevering bepalen.

Over de helft

Schollaardt geniet zich suf van het kandidatenteam, ook vanwege de hoogtes in het programma waar sommigen het voor in hun broek deden. Helaas is het seizoen alweer over de helft, maar niet getreurd. Er komen nog genoeg mooie momenten, opdrachten en verrassingen aan.

Vraag aan Annemieke

Benieuwd naar de rest van de podcast? Je kan hem iedere zondag vanaf 16.00 uur hier terugluisteren. Ook een prangende vraag voor de presentatrice of de afvallende deelnemers? Stuur ze in via annemieke@radio2.nl en doe er je voordeel mee!

Meer over