Wie ben ik? komt terug met Ruben Nicolai en Tijl Beckand

Het programma Wie ben ik? keert terug op de buis met Ruben Nicolai en Tijl Beckand als nieuwe teamcaptains. In een filmpje verspreid door RTL Boulevard maakten de twee oud-Lama’s hun nieuwe baan bekend.

"Patty Brard, Gerard Joling, move over, want wij zijn de nieuwe teamcaptains. Voor zo lang het duurt", grapt Ruben Nicolai. Samen met Tijl Beckand neemt hij de plek van Najib Amhali en Jandino Asporaat over, die vorig jaar vaste panelleden waren. Nicolai en Beckand werkten al eerder samen in het populaire BNN-programma De Lama’s.

Echt Waar?!

De nieuwe show bevalt de heren in elk geval goed. “Het is een heel leuk spelletje en je gaat er helemaal in op,” zegt Ruben Nicolai. Collega Tijl Beckand heeft al ervaring met spelshows, zo is hij tot op heden als vaste gast te zien in Echt Waar?!.

Wie ben ik?

Wie ben ik? was in de jaren negentig jarenlang een succes. Toen zorgden André van Duin en Ron Brandsteder voor het vermaak. In 2008 kreeg het programma een remake met Gerard Joling en Patty Brard als aanvoerders. In 2013 keerde de spelshow opnieuw terug met Wendy van Dijk als presentatrice.

Lees ook: Wendy van Dijk vindt Wie ben ik hele andere koek dan een liveshow presenteren.

Meer over:

Reageren