Wie Ben Ik? krijgt tweede seizoen op RTL 4

RTL 4 heeft een tweede seizoen aangekondigd van het humoristische spelprogramma Wie Ben Ik? Met Wendy van Dijk en dezelfde teamaanvoerders als vorig seizoen.

Eerder kondigde RTL aan dat er op Oudejaarsavond een speciale aflevering wordt uitgezonden van Wie Ben Ik? In 2014 komt er dus een heel nieuw seizoen, maar het is nog niet bekend wanneer het programma weer te zien is. 

Wie Ben Ik?

Wie Ben Ik? is een spelletje waarbij het de bedoeling is dat twee teams met drie kandidaten van elkaar moeten raden welk voorwerp, dier of persoon ze zijn. Voorwerpen via de lopende band vormen een aanwijzing. Het programma werd oorspronkelijk van 1990 tot 2001 uitgezonden op RTL 4. Daarna was de grappige spelshow onder leiding van Tooske in 2008 te zien op SBS 6. 

Terugkeer

In 2013 blies RTL 4 het programma nieuw leven in. De presentatie is in handen van Wendy van Dijk en er zijn twee teamaanvoerders. Bij het ene team zijn dat Paul de Leeuw en Jandino Asporaat, en de aanvoerders van het andere team zijn Gordon en Richard Groenedijk.

Opnames

Teamcaptain Paul de Leeuw twitterde al enthousiast over de opnames:


Presentatrice Wendy van Dijk is ondertussen aan het multi-tasken want naast de opnames is ze druk aan het leren:

Meer over:

Reageren