Als het mag van de NPO...

Wilfred Genee hint naar programma bij PowNed: 'Muzikale interviewshow'

22 juni 2024 10:29 | amusement | Door Jef Willemsen

© ANP
Wie naar Wilfred Genees agenda kijkt, zou denken dat de presentator het meer dan druk genoeg heeft. Wie daar anders over denkt is Wilred zelf... Hij werkt zelfs aan een uitstapje naar de publieke omroep.

Alleen al als het gezicht van Vandaag inside, Veronica offside en radioshow The Friday move heeft Genee al het nodige op z'n bordje, maar er kan wat de bijna 57-jarige presentator betreft nog meer bij.

Carpool karaoke

Bij RTL Boulevard laat hij weten dat er gesprekken gaande zijn met omroep PowNed om een nieuw, muzikaal interviewprogramma te maken. Het lijkt een wat serieuze variant op Carpool karaoke van James Corden: Wilfred zou tussen de nummertjes door serieuze gesprekken voeren met gasten die 'een randje hebben'. Als voorbeelden noemt hij BN'ers als Ali B en Lil' Kleine.

Talent

De NPO lijkt voorlopig nog dwars te liggen, zo vertelt Genee: "We zitten nog een beetje vast op het idee dat ze bij de NPO ongelofelijk veel talent op de bank hebben zitten, dat maakt het misschien lastig om een gezicht van buiten te halen."

Talkshow

In het verleden maakte Wilfred al eens een één-op-éen talkshow Wat gaat er nu door je heen. Die gesprekken gingen ook geregeld door merg en been en dan werd er niet eens gezongen.

Meer over