Wennen...

Wilfred Genee mist balans bij VI Oranje Blijft Thuis

15 Juni 2018 16:45 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot YouTube
VI Oranje blijft thuis blijkt wennen voor Wilfred Genee. De presentator van het praatprogramma geeft toe dat hij nog niet de balans heeft gevonden tussen sport- en praatprogramma.

Wilfred kijkt met een kritische blik naar de eerste uitzendweek in een interview met Radio Veronica.

"Zo lastig"

Het feit dat VI Oranje blijft thuis slechts twee keer per week kan rekenen op sidekicks Johan Derksen en René van der Gijp zorgt voor een andere balans aan tafel op de overige dagen. Daardoor moet Wilfred geregeld schakelen: "Het is zo lastig. Bij VI Oranje is het vooral dolheid en gek, maar nu zit je in een soort latenightsessie. Ik ben nog even aan het zoeken wat nou precies daar het juiste tempo is en hoe scherp je kan zijn."

Evenwicht

De kijkcijfers van de talkshow zijn nog niet astronomisch hoog, al keken woensdag wel meer dan 700.000 kijkers. Wilfred: "Daar was ik zelf wel verbaasd over, want ik vond het niet de beste uitzending en ik was zeker niet in topvorm. Dat geef ik eerlijk toe. Ik merk dat het nog even zoeken is naar het evenwicht."

Luuk Ikink

De debuutaflevering maandag zorgde al direct voor vuurwerk toen Derksen de uitgebreide afscheidsweek van Humberto Tan belachelijk maakte. Dat leverde heel wat kritiek op, onder meer van Luuk Ikink die vond dat Johan onterecht de redactie van RTL Late Night schoffeerde. Volgens Genee kan Luuk in de uitzending van vrijdag wel een veeg uit de pan verwachten.

Lees ook: Iedereen is boos op VI. 

Meer over