In Nederland

Willibrord Frequin verklapt: 'In gesprek over derde seizoen Beter laat dan nooit'

21 mei 2020 16:47 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© William Rutten

Er is een reëele mogelijkheid dat er een derde seizoen komt van Beter laat dan nooit. En volgens Willibrord Frequin hoeven hij en zijn kompanen daarvoor niet het vliegtuig in.

Voor het RTL-programma Beter laat dan nooit gaan Peter Faber, Willibrord Frequin, Gerard Cox en Barrie Stevens aangevuld met een presentatrice op pad. In het eerste seizoen was het viertal met Olcay Gulsen naar Azië, terwijl het tweede seizoen zich in Midden en Zuid-Amerika afspeelde met Katja Schuurman als reisleidster.

Serieuze optie

“We zijn in gesprek over een derde reis. Ik zou dat erg leuk vinden”, zegt Willibrord tegen het AD. Volgens de televisiemaker stappen ze voor die reeks echter niet het vliegtuig in, maar is Nederland een serieuze optie. “Er zijn genoeg mooie plekken waar ik graag naar toe zou willen gaan. Maar daar mag ik niets over zeggen.”

Carnaval 

Willibrord vindt het raar om de avonturen die ze in Cuba, Mexico, Suriname en Brazilië hebben beleefd, terug te zien in coronatijd. “Maar we hebben enorm genoten. Ik heb veel gereisd in mijn leven, maar vaak voor werk en met stress. Ik ben bij de martelkamers van Idi Amin geweest, bij de Dwaze Moeder in Argentinië. Nu heb je die ballast niet en dat was fijn. Het hoogtepunt van deze reis was het carnaval in Rio de Janeiro. Ik vier dat normaal gesproken in Den Bosch of Maastricht, maar dit was wel even anders. Een mensenmassa. Overweldigend. Een heel aparte belevenis.”

Meer over