Eindstrijd

Dit is de winnaar van Expeditie Robinson 2021!

20 december 2021 07:00 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Tom Cornelissen
Expeditie Robinson 2021 was zondagavond toe aan de finale. Kroonde Anouk, Robbert, Britte of Do zich tot winnaar van de RTL-survivalshow?

Let op: dit bericht bevat spoilers

In de finale van Expeditie Robinson 2021 stonden Robbert Rodenburg, Britte Lagcher, Do (Dominique Rijpma van Hulst) en Anouk Maas tegenover elkaar. Wie wist als snelste een schroef los te draaien, water te scheppen, een trap te bouwen, stenen te sjouwen en met bijlen te gooien?

Proef

Dat was uiteindelijk Robbert Rodenburg. De YouTube-ster gaf iedereen het nakijken. Onderweg naar de eindstrijd won Rodenburg geen enkele proef, maar hij wist wel telkens uit de vuurlinie bij de eilandraden te blijven. Tot de halve finale, waarin hij piekte op het juiste moment. Die vorm hield hij vast in de finale en zo schreef hij Expeditie Robinson 2021 op zijn naam.

Twee versies 

Zodoende komt er na 33 afleveringen een einde aan dit seizoen van Expeditie Robinson. Komend jaar zullen er twee versies van het populaire programma verschijnen. Eentje is te zien op RTL4, terwijl de ander een Videoland-special is.

Meer over