Talpa ontkent

Worden we bedonderd door The Voice of Holland?

Revu pakt deze week uit met een explosief artikel over The voice of Holland. Het blad beweert dat John de Mol aan kijkersbedrog doet met de talentenjacht. Heel veel zou al van tevoren bekokstoofd worden.

In het artikel staat te lezen dat veel deelnemers al voor hun auditie weten of ze doorgaan naar de volgende ronde. 'Het is typisch zo'n verhaal dat al langer rondzingt in Hilversum, maar dat niemand durft te publiceren uit angst voor de gevolgen (lees: de macht van John de Mol)', zo staat te lezen in Revu.

Demi en Rafaëlla

Enkele bekende talentenjachtdeelnemers komen aan het woord. Zo zegt Idols-winnares Rafaëlla Paton dat zij gehoord heeft dat aan een aantal deelnemers is beloofd dat ze in ieder geval een paar rondes verder zouden komen als ze mee zouden doen. Op die manier probeerde The Voice of Holland bekende namen over te halen auditie te komen doen. Zangeres Demi Pechler werd ook benaderd voor The voice maar bedankte voor de eer. Zij zegt gehoord te hebben dat mensen geld aangeboden kregen om mee te doen.

Talpa ontkent alle geruchten en zegt dat The voice 'een integere zoektocht is naar de beste muzikale stem van Nederland.'

Nog meer kritiek

Ook YouTuber en zangeres Teske de Schepper had onlangs kritiek op The Voice.

Meer over:

Reageren