Yvonne Coldeweijer tweede afvaller Wie is de Mol? 2017

15 januari 2017 10:58 | amusement | Door Televizier

© Screenshot NPO 1

Yvonne Coldeweijer heeft de tweede aflevering van Wie is de Mol? niet overleefd. De actrice vloog puur op tijd uit het spel.

In de tweede aflevering werd de groep wederom gesplitst. Drie kandidaten verdwenen tijdens de eerste opdracht spoorloos, waarna Yvonne en de vijf overblijvers met heel wat vragen en gevaarlijke opdrachten achterbleven.

Rechtszaak

Na de papierfabriek en een doodeng tripje naar de kermis voegden de drie vermiste kandidaten zich de volgende dag weer bij de groep. In een rechtbank werden ze één voor één verhoord over de vraag wat ze uitgespookt hadden. Twee vertelden de waarheid, de ander loog. Het lukte Yvonne en de rest niet om Diederik Jekel als leugenaar aan te wijzen.

Trage test

Na de gebruikelijke test merkte presentator Art Rooijakkers op dat twee mensen 't even slecht gedaan hadden, maar dat degene die het snelst was mocht blijven. Er gingen heel wat groene schermen overheen, maar toch verscheen voor Yvonne het onverbiddelijke rode vlak. Haar molavontuur zit er op.

"Lief meisje"

In een eerste reactie zei Thomas Cammaert te balen van haar vertrek omdat Yvonne in zijn ogen een lief en zacht meisje is en dat ze die zachtheid in de best harde groep gingen missen.

Alles of niets

Aan Art legde Yvonne uit waar het mis ging: "Ik kan er niet tegen, maar ik moet van mezelf altijd vol op iets. Ik zou moeten spreiden, maar dat heb ik niet gedaan. Het is zoveel. Er komt zoveel op je af, best heftig. De hele dag ben je bezig met "lieg jij tegen mij". Ik hoop dat de anderen een mooie ervaring hebben."

Lees ook: Onze samenvatting van de tweede aflevering (Elvis en de babybevertjes)

Meer over