Dat wordt smullen

Zes nieuwe gezinnen in Het Roer Om

2 december 2021 15:40 | amusement | Door Merlin Everts

© Lergodset

Vanaf januari kunnen de fans van Het roer om weer in hun handjes knijpen, want dan start het tweede seizoen van het programma op SBS6.

Zes nieuwe gezinnen gaan het avontuur aan in Het roer om en verlaten huis en haard om in een ander land hun droom waar te maken. In iedere aflevering wordt één gezin gevolgd. En als we de berichtgeving mogen geloven, is het elke uitzending weer vragen om moeilijkheden.

Het roer om

Denise en Kasper zijn een van de avonturiers die te zien zijn. Het stel koopt, zonder het gezien te hebben, een alpacaboerderij in Zuid-Spanje. Het is vragen om ellende, want de twee hebben niets met alpaca’s en spreken bovendien geen woord Spaans. Een ander koppel dat gevolgd wordt, bestaat uit Sonja en Patrick. Zij besluiten een oud hotel in Frankrijk op te knappen tot een luxe 5-sterren verblijf. Zo handig als de Meilandjes chateaus opknappen, zo weinig kluservaring hebben Sonja en Patrick. Als dat maar goed gaat..

Bed & breakfast  

Al het lief en leed van de koppels en gezinnen wordt op de gevoelige plaat gelegd. Van de dromen in Nederland tot de tranen bij het daadwerkelijke vertrek. Lukt het ze de taal van hun nieuwe thuisland te leren en lukt het hen in te burgeren? En de belangrijkste vraag: hoe vergaat de verbouwing van hun aankomende hotel, bed & breakfast of restaurant? Wij zitten er in elk geval vast klaar voor. Het Roer Om vanaf is vanaf zaterdag 15 januari om 21:30 te zien op SBS6.

Meer over