Zoey en Marnix winnen Dance, Dance, Dance

7 Oktober 2017 22:44 | amusement | Door Televizier

© ANP

Zoey Ivory van der Koenen en Marnix Lenselink hebben de finale van Dance, Dance, Dance gewonnen van Stijn Fransen en Toprak Yalciner.

Miss Nederland Zoey en musicalacteur Marnix bleken onverslaanbaar nadat ze met hun laatste duodans drie keer een 10 van de jury in de wacht sleepten. Zoey en Marnix bezorgden behalve zichzelf ook de Hartstichting een mooie dag want dat goede doel kreeg de 100.000 euro die aan de winst vastzat.

Scream

De vier finalisten bleken aan elkaar gewaagd, dit seizoen van Dance, dance, dance bleef spannend tot het einde. Na de drie tienen voor Zoey en Marnix voor het nummer Waterdance uit de film Step Up 3 moesten Stijn en Toprak 29 punten zien te halen voor de overwinning. Dat moest gebeuren met Scream van Michael en Janet Jackson maar lukte net niet. 

Lapdance van Chantal

Presentatrice Chantal Janzen zorgde voor een verrassend toetje in de finale. Nadat Jandino Asporaat in de eerste aflevering een grote slang om zijn nek had gehouden, beloofde Chantal hem als tegenprestatie een lapdance in de finale. Die kwam er tot groot genoegen van Jandino op Don't Cha van The Pussycat Dolls.

Meer over