Pas maar op, Ludo!

Nieuwe details bekend over de zomercliffhanger van GTST

23 juni 2022 12:23 | amusement | Door Judith Regeling

© Videoland
De makers van Goede Tijden, Slechte Tijden werken momenteel toe naar de zomercliff van 2022, maar waar gaat die eigenlijk om draaien? Inmiddels weten we weer iets meer.

De spanning is in ieder geval om te snijden: er lijkt namelijk een lang bewaard geheim aan het licht te komen. Met alle gevolgen van dien. 

Lees ook: GTST onthult inhoud zomercliff 2022 

Goede Tijden, Slechte Tijden

Eerder onthulden we al dat de zomercliffhanger van Goede Tijden, Slechte Tijden dit jaar plaatsvindt op het huwelijk van Nina Sanders (Marly van der Velden) en Bing Mauricius (Everon Jackson Hooi). Ze trouwden vorig seizoen al voor de wet, maar gaan nu eindelijk hun hernieuwde geloftes groots vieren met familie en vrienden. En dat is wel nodig ook, want met name Nina moet er aan herinnerd worden waarom ze nu echt van Bing houdt. Vooral nu ze er een affaire op nahoudt met Lars Berenschot (Charly Luske).

Ludo Sanders

Toch is dit niet het enige wat speelt, want uit de eerste spoilers blijkt ook dat de cliffhanger van 2022 gaat draaien om een lang bewaard geheim van Ludo Sanders (Erik de Vogel) en zijn kliek. Nadat Billy de Palma (Lone van Roosendaal) vorig seizoen Ludo's voormalig assistent Leon vermoordde, begroeven Ludo en Janine het lichaam op de stoeterij. Toen dat echter uit dreigde te komen, kreeg Daan (Dorian Bindels) de opdracht om een nieuwe rustplaats te vinden. En die plek lijkt nu uit te komen, want 'als Ludo's kleinzoon Manu in al zijn onschuld wat begint te graven in de tuin van Huize Sanders baart dat Daan wat zorgen'.

Zomercliffhanger 2022

Verder is er natuurlijk nog meer aan de hand, wat ons doet vermoeden dat het opnieuw een cliffhanger wordt met meerdere verhaallijnen. Zo krijgt Julian een aanbod van Philippa dat te mooi lijkt om waar te zijn, openen Bing en Nina hun feest en wacht Rik het nieuws van de bevalling af. Overleven zowel de baby als zijn door de explosie verwonden vrouw Shanti het? 

De zomercliffhanger van GTST is op donderdag 7 juli om 20:00 uur te zien op RTL4.

Meer over