Trouwen op de stoeterij

GTST onthult inhoud zomercliff 2022

21 mei 2022 10:34 | soap | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
De makers van GTST hebben uitermate subtiel prijsgegeven waar de cliffhanger van seizoen 32 over gaat. Pas op, dit bericht bevat spoilers.

Over een slordige zes weken zit het huidige GTST-seizoen er alweer op. Traditiegetrouw worden de kijkers de zomer ingestuurd met een grote cliffhangeraflevering. Nu blijkt waar deze over gaat.

Liefdesfeest

Nina en Bing zijn in de serie al weken druk met de voorbereidingen op hun liefdesfeest. Ze trouwden vorig seizoen al voor de wet, maar gaan nu eindelijk hun hernieuwde geloftes groots vieren met familie en vrienden. De locatie was al bekend: op de stoeterij van Ludo Sanders zodat het paar uiterst romantisch met koets en al ten tonele kan verschijnen. Nu blijkt dat dit liefdesfeest de kern van de cliffhanger gaat vormen.

Uitnodiging

Op Videoland is al te zien hoe Nina bezig is met de uitnodigingen voor het feest. Samen met Bing worstelt ze nog over de naam van de bijeenkomst, maar de dag staat al wel vast: donderdag 7 juli, exact dezelfde datum als de laatste aflevering van dit seizoen. De makers van GTST laten niets aan het toeval over, dus dit geldt als onomstotelijk bewijs dat de zomercliffhanger (grotendeels) draait om het liefdesfeest van Bing en Nina op de stoeterij. Als er tenminste niets misgaat: Nina is inmiddels heimelijk smoorverliefd geworden op Lars Berenschot.

Meer over