Brandon Lee

Zoon van Pamela Anderson in The Hills

15 oktober 2018 10:59 | amusement | Door Televizier

© ANP
Er is weer een nieuwe naam bekend voor de reboot van realityserie The Hills. Brandon Lee, zoon van Pamela Anderson en Tommy Lee, heeft een rol te pakken.

Volgens The New York Post zitten Brandon en MTV momenteel in de laatste contractonderhandelingen voor de nieuwe serie The Hills: New Beginnings. Fans kunnen zich naast de nieuwe namen verheugen op de terugkomst van originele sterren als Audrina Patridge, Brody Jenner, Frankie Delgado en Heidi Pratt. Lauren Conrad en Kristin Cavallari doen niet mee aan de reboot.

Vechtpartij

Brandon heeft eerder dit jaar al een paar keer het nieuws gehaald vanwege de ruzie met zijn vader. Afgelopen maart escaleerde het zelfs tot een vechtpartij. Tommy beweert dat hij is aangevallen door Brandon, maar hij verklaart dat het zelfverdediging was.

The Hills

The Hills liep van 2006 tot 2010 op MTV en ging over vier vriendinnen in Los Angeles en alle drama die zich tussen hen afspeelde. Een groot deel van de serie was gescript, maar daar kwamen veel kijkers pas later achter. De hoofdrollen waren weggelegd voor Lauren Conrad, Audrina Patridge, Whitney Port and Heidi Pratt die vooral veel ruzie maakten. Heidi liet zich gedurende de serie ook nog eens helemaal verbouwen.

Meer over