Dries vindt het jammer

Zoontje Dave Roelvink niet te zien in De Roelvinkjes

31 juli 2023 13:42 | amusement | Door Tessa Kok

© ANP Kippa / Fotograaf Robin van Lonkhuijsen
Binnenkort verschijnt er weer een nieuw seizoen van De Roelvinkjes op Videoland, waarin we de avonturen van de familie weer kunnen volgen. In gesprek met De Telegraaf vertelt Dries Roelvink dat zijn kleinzoon, het zoontje van Dave, niet te zien zal zijn in de serie.

Dean niet in beeld

Voor wie had gehoopt op beelden van opa Dries met kleinzoon Dean of van Dave met zijn zoontje, moeten we teleurstellen. Dries vertelt namelijk in een interview met De Telegraaf dat zijn kleinzoon niet in beeld komt in de serie. Het zoontje van Dave Roelvink en zijn vriendin Jazzlyn werd eind oktober 2021 geboren. De ouders hebben ervoor gekozen om hem niet herkenbaar meer in beeld te brengen en die beslissing geldt dus ook voor de nieuwe serie van De Roelvinkjes.

Geen bekendheid

Op de vraag wie er niet te zien zal zijn in het nieuwe seizoen, antwoord Dries als volgt: ''Mijn kleinzoon Dean. Dave zegt: 'Jij hebt ons vroeger niet de keuze gelaten of we BN'ers wilden worden'. Dat klopt. Hij was maar net geboren of er hing al een batterij fotograferen boven de wieg. Dat vond ik doodnormaal.'' De zanger vervolgt: ''Maar Dave wil die bekendheid niet voor zijn zoon. Daar gaat-ie niet aan ontkomen. Maar Dave wil het in ieder geval de eerste jaren niet, zodat Dean dat later zelf kan beslissen. Ik vind het wel jammer'', aldus Dries.

Eerder gaven Dries, Dave en Donny wel al een voorproefje van wat kijkers kunnen verwachten van de realityserie. De Roelvinkjes is vanaf maandag 28 augustus wekelijks te zien bij Videoland.

Meer over